středa 8. ledna 2014

Male Chastity Blog poprvé

Přihlásil jsem se k odběru textů ze serveru Male Chastity Blog a zde nabízím překlad prvního "dopisu", který jsem dostal:

Blahopřeji!
A vítej v mém světě.
Jsem Sarah, dívka, která Ti bude denně zasílat na Tvůj mail bezplatného průvodce tématikou mužské cudnosti a různé další tipy.
Dostaneš vše... dobré, špatné a to ošklivé .
A dozvíš se něco z každé z těchto tří "kategorií".
Právě jsi učinil první krok na cestě, která, jak doufám, Tě uvede do nádherného a úžasně uspokojujícího životního stylu, v němž si oživíte svůj zápal, nadšení a touhu ve svém (partnerském) vztahu .
Postupně s Tebou budu sdílet tajemství života v mužské cudnosti - tajemství, které jsem odkryla, když žiji tento životní styl se svým manželem Johnem posledních několik let. Sice se jen zřídkakdy dostane k orgasmu - ale to je přesně to, oč prosil, a to nám zcela vyhovuje oběma.
Ale nebude to o tom, jak to všechno začalo. Nebude to příběh sám o sobě, takový, který Tě bude držet doslova přilepeného k monitoru. Byl to divoký čas, zároveň plný legrace, což částečně poznáš.
Tak tedy, připoutat se, držet se a užij si to.
Ale ještě Tě musím varovat: tento průvodce není o dráždivosti ani to není špatně písemného fantazie, jaké najdeš na fórech a blozích v kdejakém zákoutí Internetu. Pokud to hledáš, budeš zklamán.
Je to zábavné, vzrušující a náročná, ale neznamená to dráždit se a uspokojovat se... a pokud hledáte rozumného, citlivého, realistického a skutečného průvodce mužskou cudností, pak jste na správném místě.
Sečteno a podtrženo : muž cudnost je velmi nepochopený a hodně zkresleně interpretovaný životní styl - a mám podezření, většina z toho, co jsi dosud četl na fórech a blozích je pouhá fantazie, napsaná smutnými, osamělými muži, kteří jsou frustrováni tím, že nemají to, co od života chtějí. Mým úkolem je dát Ti pravdu. Jak s tím naložíš je jen na Tobě.
Tak, a mám pro Tebe otázku : co je chyba číslo 1, omyl a lež o mužské cudnosti? Přemýšlej o odpovědi.
Pochybuji, že to alespoň přibližně víš. Dozvíš se to v příštím e-mailu.
Mimochodem , v mailové schránce najdeš první část mini-průvodce: "Je mužská cudnost právě pro Tebe?".
Je to velmi důležitá otázka, protože realita cudnosti je na hony vzdálená a mnohem více vzrušující a nádherná, než Tvé fantazie, jak uvidíš.
Sarah

PS: Málem bych zapomněla: můžeš si stáhnout ZDARMA bonusovou knihu "Jak dovést svého muže k šílené touze - rychlí, hrubý a necenzurovaný průvodce drážděním a odpíráním". Užijte si ji!
Příště Ti povím, co se stalo s Johnem jednou o svátku Halloween.

Male Chastity Blog, Suite 225, Leicester, UK, LE1 1AQ

1 komentář:

  1. Jsem taky zaregistrovaný na Male Chastity Blog, ale nějak se mi nepodařilo prokousat k té bonusové knize, nevíš jak na to?

    OdpovědětVymazat