úterý 7. ledna 2014

Public Chastity

Originál článku Public Chastity zde.


Jste opravdu připraven to udělat?
Mít penis uzavřený v klícce pro potěšení své ženy a pod její kontrolou, to je nádherný dar submisivity, ale být takto veřejně vystaven coby deklarace vašeho životního stylu a její sexuální dostupnosti, to chce odvahu a odhodlání, jíž má jen několik mužů, označovaných slovem "cuckold".

Mohlo by se zdát, že tento cuckold 1 je uzavřen ve své klícce i na pláži, protože je držen v režimu 24/7 svou manželkou (nebo jejich společným dominantem, ať už je to v takovém případě muž či žena). Mohlo by to také snadno být tak, že běžně tento muž nenosí klícku, ale oba se dohodli, že si udělají právě tuto dovolenou podle svého životního stylu a vybrali tak toto vizuální "veřejné prohlášení", aby jim pomohlo osvětlit jejich postavení "cuckold" páru.
Jediné, co chybí na tomto záběru, je manželčin přítel (možná pořizoval snímek). Možná, že žádného nemá a je teprve připravena objevovat svou sexualitu s mužem či muži dle výběru právě zde na dovolené, ale v případě, že má přítele a ten se objevil s nimi na dovolené, cuckoldův penis v klícce by byl přirozeným jevem této trojice trojice, dobře viditelným na pláži, nemyslíte?
Ostatní muži/manželé na té pláži jistě buď vidí jeho penis v klícce a zaleknou se v hrůze (kam až to může dospět), zatímco jiní budou zděšení předstírat a převalí se na břicho, aby skryli svůj volný a svobodný penis, jenž je právě zradil (neboť je ten pohled naopak vzrušil).

Jste mužem natolik milujícím svou žena, abyste se vydal touto cestou?


1 cuckold - pro neznalé, původně to slovo znamenalo čistě české "paroháč", ten jehož manželka podvádí; ale spíše se tak nyní označuje muž, který tak miluje svou ženu, že se jí nechává plně ovládat a poddává se jí - často právě prostřednictvím nošené klícky, a nechávající svou manželku, aby si užívala i s jinými muži, a zpravidla se na to dokonce rád dívá.
* osobně si sice neumím představit, že bych svolil, aby se má žena spojila s jiným mužem, ale v okamžiku, kdy překládám tento text, jsem v klícce sám uzamčen (přesněji řečeno s klíckou nasazenou, netřeba ji uzamykat, chci ji mít nasazenu), čekajíc, kdy má žena sama bude chtít, abych si klícku sundal a miloval se s ní za aktivní účasti nejen mých úst a rukou, ale i penisu!

Žádné komentáře:

Okomentovat